משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 190₪

Proud Proud
Proud Shop Bag 0
3 דקות תזונה

מאכלי חלבון – מתכונים טעימים וקלים עם אבקת חלבון

תנו לנו לנחש: באבקת החלבון אתם משתמשים בעיקר להכנת משקאות עשירים וצוננים. זה לא שאנחנו יודעים "לקרוא בשייק", אלא שאנו מודעים היטב להרגלי הצריכה של קהל היעד שלנו. אז מה אם היו אומרים לכם שתוכלו להכין שלל מתכונים טעמים, משביעים ובריאים (!) עם האבקה? מבלי להאריך במילים, לפניכם שני מתכונים עם אבקת חלבון שיגוונו לכם […]

תנו לנו לנחש: באבקת החלבון אתם משתמשים בעיקר להכנת משקאות עשירים וצוננים. זה לא שאנחנו יודעים "לקרוא בשייק", אלא שאנו מודעים היטב להרגלי הצריכה של קהל היעד שלנו. אז מה אם היו אומרים לכם שתוכלו להכין שלל מתכונים טעמים, משביעים ובריאים (!) עם האבקה? מבלי להאריך במילים, לפניכם שני מתכונים עם אבקת חלבון שיגוונו לכם את התפריט, ואפילו יזכו את הבלנדר/שייקר שלכם במנוחה. שימו על עצמכם סינר, הפשילו שרוולים: מתחילים!

מתכונים עם אבקת חלבון – דגשים חשובים

פעמים רבות מכינים מתכונים עם כמות חלבון גבוהה, אך יתרון תזונתי זה מטשטש לחלוטין מאחר שיתר המרכיבים רחוקים מלהיות בריאים. ולכן, לפניכם מספר דגשים חשובים שכדאי שתאמצו לפני כניסתכם למטבח:

  • השתמשו בחומרי גלם בריאים המאופיינים בערכים תזונתיים מרשימים. לדוגמא: במקום להכין עוגיות עם קמח לבן, השתמשו בקמח שקדים, קמח כוסמת או קמח שיבולת שועל.
  • במתכונים בהם ישנו נוזל כדוגמת חלב או מיץ תפוזים, העדיפו תמיד את המים. הם חסכוניים מבחינה קלורית ולרוב גם יהפכו את המתכון לכשר/טבעוני
  • הימנעו מטיגון והעדיפו אפייה. תתפלאו, אך גם פנקייקים או פרנץ' טוסט אפשר לאפות (חיסכון של מאות קלוריות!)
מאכלי חלבון – מתכונים טעימים וקלים עם אבקת חלבון

עוגיות שקדים עשירות שאי אפשר להפסיק לאכול!

אנחנו לא מכירים מישהו שלא אוהב עוגיות. עם זאת, אנחנו מכירים לא מעט מתאמנים שהרחיקו אותן מהתפריט. אנחנו שמחים לשתף אתכם במתכון טבעוני המבוסס על מרכיבים בריאים (!) ועל כמות חלבון נאה: עוגיות מקמח שקדים.

המצרכים:

כוס וחצי של קמח שקדים (אפשר גם לטחון לבד שקדים שיש לכם בבית)

שתי כפות שקדים פרוסים / גרוסים

1 כף קמח שיבולת שועל

חצי כוס של מייפל טבעי או סילאן טבעי 

חצי כוס חמאת שקדים (אפשר להחליף בחמאת בוטנים או טחינה מלאה)

כף אבקת חלבון בטעם וניל של PROUD (לטוויסט מעניין של עוגיית שיש, השתמשו באבקת חלבון בטעם שוקולד בלגי)

שקית אחת של אבקת אפייה

אופן ההכנה:

ערבבו בקערה את כל החומרים. צרו בידיים רטובות כדורים קטנים וסדרו על תבנית. באמצעות כף מעכו אותם מעט כך שתתקבל צורה של עוגייה שטוחה. אפו בתנור כ-12 דקות ב-180 מעלות.

לקפה של הבוקר, לתה של אחר הצוהריים: עוגת לימון בחושה

עוגה בחושה יכולה וצריכה להיות בריאה ועשירה בחלבון! אמצו לעצמכם מתכון קלאסי ופשוט להכנה (מערבבים וזהו! אפס טכניקה!) שמתאים לכל שעה ביום.

המצרכים:

1 כוס קמח כוסמת

1/2 כוס קמח שקדים

1 כפית אבקת אפייה

2 כפות אבקת חלבון בטעם וניל / בטעם שוקולד לבן של PROUD

3/4 כוס מייפל/סילאן טבעי

1/4 כוס שמן קוקוס

3 ביצים (חלבון!)

1 גביע יוגורט (חלבון!)

1 כוס חלב / כוס מים

מיץ מלימון אחד

כפית גרידת לימון 

אופן ההכנה:

ערבבו היטב את כל המרכיבים הרטובים בקערה גדולה. הוסיפו את כל המרכיבים היבשים וערבבו עד לאיחוד. העבירו לתבנית אינגליש קייק / תבנית עגולה קוטר 26 לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-35/40 דקות. בתיאבון!

שתפו כדי שלכולם יהיה בריא וטעים Proud Instagram Proud Facebook

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Proud Element Proud Element Proud Element Proud Element
Proud Close